Άρσεναλ - Μαν. Σίτι 1-1: Ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι ο Μαχρέζ

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2022

Η πρώτη μέρα του χρόνου δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την Άρσεναλ και για τους φίλους της, με τον Σάκα να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τους «πολίτες» να ισοφαρίζουν από την άσπρη βούλα.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει καλύτερα στην αναμέτρηση και στο 10ο λεπτό έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τον Έντεγκαρντ να πατάει στη μεγάλη περιοχή, με τον Έντερσον να βρίσκει τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, αλλά με τον διαιτητή να δείχνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 31' οι γηπεδούχοι βρήκαν το τρόπο να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα της Σίτι. Ο Τίρνεϊ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Σάκα στο ύψος του πέναλτι, με τον τελευταίο να πλασάρει στην κίνηση, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του, σκοράροντας παράλληλα το πρώτο τέρμα της Premier League για το 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι έφερε το παιχνίδι στα ίδια με την εύστοχη εκτέλεση του Μαχρέζ στο 57ο λεπτό του αγώνα, αλλά το σφύριγμα του διαιτητή έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες των γηπεδούχων. Σας να μην έφτανε αυτό για την Άρσεναλ, ο Γκάμπριελ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα δύο λεπτά αργότερα (59').

Οι «κανονιέρηδες» έχασαν τρομερή διπλή ευκαιρία να πάρουν ξανά προβάδισμα στον αγώνα, αλλά αρχικά ο Άκε σώζει πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Μαρτινέλι αστοχεί σε κενή εστία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.