Αρωμα γυναίκας στον Αετό Βασιλικών

Metrosport Team24 Ιουλίου 2021

Η Ολγα Γιαννιού συνεχίζει στην προεδρία του Αετού Βασιλικών ενώ σε σύνολο επτά συμβούλων οι πέντε είναι γυναίκες. Αναλυτικά το σχήμα: Ολγα Γιαννιού (πρόεδρος), Κωνσταντίνα Φουρκιώτου, Ολυμπία Πρωτογεροπούλου, Ευγενία Γραβαλά, Κούσα Ειρήνη, Τσιτσιός Αθανάσιος και Γιώργος Μουστάκας.

Η πρόεδρος του Αετού Ολγα Γιαννιού στην εφημερίδα Metrosport τόνισε: «Στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περιοχής μας και να δείξουμε λίγη περισσότερη μέριμνα για τις ακαδημίες μας».

 - Πως τα βλέπετε φέτος τα πράγματα;

 «Είναι ανησυχητικά τα πράγματα. Φοβάμαι μην γίνει φέτος πολύ πιο νωρίς το κλείσιμο σε σχέση με πέρσι». - Παρόλα αυτά σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες;

 «Αν γίνει με το καλό το άνοιγμα, η ομάδα μας θα είναι έτοιμη χάρη στην πολύ καλή ποιότητα των παικτών μας και του προπονητή μας. Τα παιδιά μας θα θέλουν δούλεμα αλλά δεν σταμάτησαν την ατομική τους προπόνηση οι περισσότεροι από αυτούς».

 - Πέντε στα επτά μέλη του συμβουλίου είναι γυναίκες. Τι σημαίνει αυτό;

 «Εμείς και πέρσι ήμασταν τρεις γυναίκες. Κάναμε μια πολύ καλή ομάδα με τα υπόλοιπα κορίτσια και με την προσθήκη των άλλων δύο θα δέσουμε ακόμη περισσότερο. Από την άλλη ο Σάκης Τσιτσιός ήταν και πέρσι και χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναεκλέχτηκε, ενώ και ο Γιώργος Μουστάκας είναι δραστήριο παιδί και πιστεύω και αυτός θα προσφέρει. Προχωράμε με πολύ αγάπη και διάθεση οπότε αυτό πάντα έχει αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει μεταξύ μας ανταγωνισμός. Υπάρχει υποστήριξη».

 - Πως βλέπουν οι φίλοι της ομάδας αυτό που γίνεται στον Αετό;

 «Θεωρούν ότι οι γυναίκες θα νοικοκυρέψουν τον σύλλογο» Ακόμη τόνισε: «Είναι πλήγμα που δεν θα είναι φέτος στην ομάδα ο Λεωνίδας Γραμμένος. Προς το παρόν θα τον αναπληρώσω εγώ με όσα έμαθα από αυτόν και όσα μου λέει ακόμη και με συμβουλεύει και πιστεύω θα φανώ αντάξια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.