Συγγνώμη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένιωσα πολύ άσχημα»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσε να ξεκαθαρίσει το απρόοπτο που συνέβη στην εκπομπή, The 2night show , ζητώντας συγγνώμη για το λάθος στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο της Δευτέρας, 17 Οκτωβρίου, που αφορούσε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Η εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε ένα αφιέρωμα στον πρωταθλητή του Tae Kwon Do Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε πριν από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή μετά από μάχη που έδωσε με μία σπάνια μορφή καρκίνου. 

Το βίντεο προβλήθηκε απότομα χωρίς ο ίδιος ο παρουσιαστής να προλογίσει το αφιερωματικό βίντεο στον Ολυμπιονίκη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε ότι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν προβλήθηκε η εισαγωγή που είχε γυρίσει και στην οποία μιλούσε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη τον οποίο είχε γνωρίσει.

Ο παρουσιαστής ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..." Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.