Αρίτ: «Σοβαροί και με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Απριλίου 2022

Ο Αμίν Αρίτ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γαλλομαροκινός άσος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να προσέξουν τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμίν Αρίτ:

Για το σερί νικών και την απόδοσή του: «Νιώθω πολύ καλά στα τελευταία ματς. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και θα δούμε τι θα προκύψει από τις συζητήσεις με τη Σάλκε».

Για το αν η Μαρσέιγ είναι το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης: «Στην Ευρώπη όλες οι ομάδες μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, εμείς είμαστε καλοί και παραγωγικοί στην επίθεση. Σκοράραμε αρκετά γκολ και προσέξαμε τα μετόπισθεν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και με τον ΠΑΟΚ...».

Για τον Χόρχε Σαμπάολι: «Ο προπονητής προσπαθεί να μας δίνει εντολές. Χρειάζεται χρόνος αλλά πλέον όλο το γκρουπ καταλαβαίνει τι περιμένει από μας. Φαίνεται και στο γήπεδο. Και είναι μία καλή περίοδος για εμάς για να συνεχίσουμε έτσι... ».

Για το βίντεο που έφτιαξε για να καλέσει τον κόσμο της Μαρσέιγ στο γήπεδο: «Το έκανα για να εμψυχώσω τον κόσμο. Είναι σημαντικό για εμάς και ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο αύριο...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.