Άρης VS Ολυμπιακός: Τα διλήμματα του Μάντζιου και οι αλλαγές Μαρτίνς

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται ο Άρης (17:15, Metropolis 95.5) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να ευνοηθούν από πιθανό στραβοπάτημα των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Μάνο, o οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Με τα μέχρις στιγμή δεδομένα, ο Έλληνας τεχνικός θα πορευτεί με το συνηθισμένο 4-2-3-1, αν και αρκετές θέσεις είναι ακόμη ανοιχτές

Ο Κουέστα θεωρείται σίγουρος κάτω από το τέρμα. ∆εξιά ο Σούντγκρεν έχει προβάδισμα, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκτός απροόπτου, θα παίξει ο Γκάνεα. Στην άμυνα θα εμπιστευτεί και πάλι τους Ροζ και ∆εληζήση.

Στον άξονα ο Σάσα έχει μια σίγουρη θέση ενώ Τζέγκο και Ματίγια θα παλέψουν για μια θέση. Ο Γκάμα θα βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα ενώ θα επιστρέψει και ο Μπερτόγλιο. Πίσω από τον επιθετικό θα βρεθεί ένας εκ των Μαντσίνι, Ματέο, Σίλβα και Μπρούνο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πέδρο Μαρτίνς αφού είδε την ομάδα του να κατακτά το πρωτάθλημα και μαθηματικά αναμένεται να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Παπασταθόπουλος, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Λαλά και Μασούρας. 

Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.