Άρης: Βελγικά μάτια πάνω στον Πάλμα

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ιανουάριος πλησιάζει απειλητικά και οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τον μεταγραφικό τους χάρτη. Στον Άρη εκτός από τις προσθήκες πρέπει να ανησυχούν και για τις αποχωρήσεις, αφού  το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα για τον Λουίς Πάλμα δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Άντερλεχτ εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων, αναφέροντας μάλιστα πρόταση άνω των 3.000.000 ευρώ. Από την άλλη, στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» δεν δείχνουν θετική στην απομάκρυνση του άσου από την Ονδούρα είναι ξεκάθαρη. Το καλοκαίρι μάλιστα είχε απορρίψει πρόταση 2.000.000 ευρώ από ομάδα του MLS. Κάτι το οποίο είναι λογικό, αφού ο Πάλμα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό πρώτο μισό της σεζόν, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να εκτιμά ότι η αξία του νεαρού επιθετικού ξεπερνά τα 4 – 4,5 εκατ. ευρώ. 

Και αυτό γιατί αυτή τη στιγμή στο transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη , που πριν λίγες μέρες ήταν 200.000 ευρώ,πλέον έχει ανέλθει  στις 900.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα όμως, η αξία ενός παίκτη διαμορφώνεται αναλόγως της ζήτησης. Και για τον Πάλμα υπάρχει ζήτηση και μάλιστα αρκετά έντονη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.