Άρης: «Τρέχει» για να προλάβει την Κηφισιά ο Ζαν Ζουλ

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Μπορεί ο τραυματισμός του Ζαν Ζουλ να ήρθε σε «κακό φεγγάρι», καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε πιάσει υψηλά... στάνταρ και ήταν απαραίτητος για την ομάδα, όμως φαίνεται πως ο Άκης Μάντζιος δεν θα στερηθεί για πολύ ακόμη τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, ο Καμερουνέζος συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου του Άρη με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, με το ιατρικό τιμ της ομάδας να αξιολογεί καθημερινά την κατάστασή του.

Μάλιστα, ιδιαίτερα αισιόδοξο είναι το γεγονός πως από την Πέμπτη (18/01) ξεκίνησε τρέξιμο, έχοντας βέβαια ακόμα κάποιες φυσιολογικές ενοχλήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/01, 20.30).

Ωστόσο, δεν αποκλείεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να μπει πιο δυναμικά στις προπονήσεις και τελικά ίσως καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος, με την Κηφισιά. Εναλλακτικά, πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει είτε στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, είτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.