Άρης: Τώρα «καίγεται» και για ακραίο επιθετικό

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Λίγες ημέρες κράτησε η… αποβολή άγχους για την προσθήκη ακραίου επιθετικού καθώς η διαφαινόμενη πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι επαναφέρει το συγκεκριμένο ζήτημα και καλλιεργεί την ανάγκη άμεσης προσθήκης. 

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από το αγωνιστικό σχέδιο του Αλαν Πάρντιου από την 1η Γενάρη όπου θα έχει στη διάθεσή του και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Αν δηλαδή ο Βρετανός τεχνικός προχωρήσει σε αλλαγή διάταξης για να «μπολιάσει» στην 11αδα τους Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία. Προς το παρόν, έχει παράπονα από τον τελευταίο τον οποίον δεν χρησιμοποίησε στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Πάντως, ανάγκη προσθήκης ακραίου επιθετικού υπάρχει γιατί κανείς από τους παρόντες δεν έχει καταφέρει να μπει στα παπούτσια του Ντάνιελ Μαντσίνι. Καλά-καλά δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή τους.

Ο Χουάν Ιτούρμπε δείχνει ότι ανταποκρίνεται στον ρόλο του παίκτη ο οποίος έρχεται από τον πάγκο για να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα καθώς δεν ήταν παραγωγικός στις φορές που χρησιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα. Ο δε Ράφαελ Καμάτσο δεν έχει καταφέρει τίποτε από τα δύο καθώς με εξαίρεση κάποιες εκρήξεις, είναι σταθερά μέτριος στην απόδοσή του.

Βέβαια, η «Μ» είχε γράψει ότι ακόμη κι όταν είχε επιστρέψει ο Μαντσίνι στις προπονήσεις δεν σταμάτησε η αναζήτηση ακραίου επιθετικού καθώς η πώληση του Αργεντίνου είχε φτάσει σε σημείο τελικής απόφασης και μένει να φανεί αν θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.