Άρης: Το bonus που δίνει... πόντους στον Σιαμπάνη (vids)

Μάνος Χατζάκης16 Μαΐου 2023

Το κεφάλαιο «τερματοφύλακας» θα έχει αρκετά επεισόδια, όσον αφορά τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ Άρης, όπως άφησε να εννοηθεί και ο τεχνικός διευθυντής, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε τη Δευτέρα (15/5).

Με δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί, οι Θεσσαλονικείς έχουν έναν τερματοφύλακα με συμβόλαιο, που είναι ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ το συμβόλαιο του Μάριου Σιαμπάνη εκπνέει το φετινό καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, η παραμονή του 24χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος φέτος κατέγραψε μόλις 5 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, δεν φαντάζει και τόσο μακρινό σενάριο.

Ο Κατερινιώτης κίπερ δεν είναι αρνητικό να συνεχίσει στο «Κλ. Βικελίδης» και το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και από την πλευρά της ομάδας.\

Αγωνιστικά, ο Σιαμπάνης έχει ορισμένα στοιχεία, που οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν απαραίτητα και ένα εξ' αυτών είναι πως ξέρει να «βρίσκει» τους συμπαίκτες του, όταν εκτελεί βολέ από την περιοχή του.

Αυτός ήταν και από τους λόγους (όχι ο βασικότερος βέβαια), που επιλέχθηκε σε τέσσερα ματς των play off με την αρχή να γίνεται κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Χαριλάου, γεγονός που ξένισε πολλούς.

Στον Άρη, λοιπόν, θεωρούν ότι ο Σιαμπάνης είναι καλός με την μπάλα κάτω (σε αντίθεση με τον Κουέστα ως προς το συγκεκριμένο πάντα ποιοτικό χαρακτηριστικό) και ίσως να μην τυχαίο το γεγονός ότι από τα πόδια του, ξεκίνησαν δύο γκολ. Ένα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της 13ης Μαρτίου, και ένα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Δείτε τη φάση με το γκολ του Πάλμα, στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο και θα καταλάβετε...

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, ο Σιαμπάνης έχει ακόμη πιο καταλυτική συνεισφορά, καθώς ο κίπερ του Άρη βρίσκει με τη «μία» τον Οντουμπάτζο, ο οποίος είχε κάνει κίνηση από τη δεξιά πτέρυγα, και η σέντρα του ήταν εκείνη που προκάλεσε την κόντρα, από την οποία επωφελήθηκε ο Ιτούρμπε, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Δείτε το σχετικό βίντεο, που αν και δεν φαίνεται καθαρά, η αντεπίθεση του Άρη ξεκινά ουσιαστικά από τον Μάριο Σιαμπάνη.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.