Άρης: Την Παρασκευή (10/3) εκδικάζεται η ένσταση κατά των αποφάσεων της Τσαρούχα

Metrosport Team08 Μαρτίου 2023

Η ΚΑΕ Άρης θα απολογηθεί την Παρασκευή (10/3) τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, ενώ παράλληλα θα εκδικαστεί και η ένστασή της κατά των αποφάσεων της Βάσως Τσαρούχα, που προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις εντός και εκτός ομάδας.

Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Β. Τσαρούχα αποφάσισε να εκκενωθεί το Αλεξάνδρειο. Η πρώτη ήταν ο αγώνας του Άρη απέναντι στο Λαύριο, στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά τότε η διαιτητής δεν επέμεινε όπως έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά των "κίτρινων" είναι ότι η Βάσω Τσαρούχα έχει εμπάθεια απέναντί τους, ερμηνεύοντας με αυτόν τον τρόπο την απόφαση που πήρε η διεθνής διαιτητής στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με πληροφορίες: «Στο 8:39 του τέταρτου τετάρτου έγινε χρήση λέιζερ (τρίτη ανακοίνωση). Στο 7:05 του τέταρτου τετάρτου φίλοι της γηπεδούχου ομάδας προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (αναπτήρας) στον αγωνιστικό χώρο πλησίον της Α' Διαιτητή και επίσης τραγουδούσαν "γ@μ$σι και βία στη διαιτησία". Στο σημείο αυτό φίλαθλοι της Α' ομάδας έφτυσαν την Α' Διαιτητή στο πρόσωπο. 

Άμεσα αποχωρήσαμε για τα αποδυτήρια και ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου η οποία διήρκεσε 45', διότι η αστυνομία έκρινε ότι αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ασφαλή και ομαλή απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.