Άρης: Την Δευτέρα (12/12) η τελική συζήτηση με Νταρίντα

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αρη κατά τη χειμερινή περίοδο καθώς, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον ατζέντη του, Οντρεϊ Χόβανεκ αναμένονται αύριο (12/12) στην Αθήνα. 

Εκεί θα έχουν την τελική συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας με τον Τσέχο κεντρικό μέσο για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει όσων έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές σε προφορικό επίπεδο, τότε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα και στις υποχρεώσεις της ομάδας. 

Εκτός του Νταρίντα, οι κιτρινόμαυροι «ξεσκονίζουν» την αγορά για τις διαθέσιμες επιλογές με την προοπτική να ενισχύσουν το ρόστερ σε τουλάχιστον άλλες τρεις θέσεις. Στην επίθεση, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να είναι σε πρώτο πλάνο. Στο κέντρο της άμυνας καθώς ο τραυματισμός του Νικολά Ν’ Κουλού και το γεγονός ότι ο Αρης χρειάζεται βάθος για τον απαιτητικό μήνα που έρχεται, έχουν μετατρέψει σε αναγκαιότητα την απόκτηση στόπερ, αλλά κίνηση θα γίνει και για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Εφόσον βέβαια οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά «κουμπώνουν» στα θέλω του Αρη, είτε αγωνιστικά, είτε οικονομικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.