Άρης: Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Κάτσε

Μάνος Χατζάκης13 Μαρτίου 2021

Στο πρώτο 10ήμερo του Απριλίου θα είναι έτοιμος, όπως όλα δείχνουν, ο Εργκους Κάτσε.Ο Αλβανός χαφ υπέστη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, προκειμένου να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς.

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός στη σεζόν για εκείνον, καθώς είχε απουσιάσει και στις αρχές νέου έτους, εξαιτίας θλάσης στον δικέφαλο μηριαίο, που τον κράτησε περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Θετικό είναι πάντως το γεγονός ότι θα τον βοηθήσει και η διακοπή των play off, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ως γνωστόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει Ισπανία και Γεωργία στις 25 και 31 Μαρτίου αντίστοιχα, άρα ο Άρης δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το εν λόγω διάστημα.

Η τεχνική ηγεσία από την πλευρά της ξέρει ότι θα έχει "ενισχυμένο" ρόστερ από την αρχή των play off, καθώς σε φουλ ρυθμούς θα βρίσκονται οι Ματίγια και Γκαρσία. Ο Ισπανός, ο οποίος υποφέρει από οστικό οίδημα στον αστράγαλο, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, ωστόσο υπολογίζεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.