Άρης: Ντέρμπι με την ΑΕΚ στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη

Γιώργος Στράντζαλης02 Φεβρουαρίου 2022

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Άρηςσήμερα (2/2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Στην αποστολή για το παιχνίδι δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Φακούντο Μπερτόγλιο και Κριστιάν Γκάνεα ενώ σε αυτή βρίσκονται τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, Ντουκουρέ και Λουίς Πάλμα, οι οποίοι δεν αποκλείεται, εφόσον χρειαστεί, να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Άκης Μάντζιος δεν προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές, πλην κάποιων αναγκαίων, σε σύγκριση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Για παράδειγμα, η απουσία του Κριστιάν Γκάνεα θα δώσει φανέλα βασικού είτε στον Λούμορ είτε τον Εμάνουελ Σάκιτς. Από εκεί και πέρα, Λούκας Σάσα και Ματίγια προβλέπεται να διατηρηθούν στον άξονα, πίσω από τον Μπαντού Ντιαγέ.

Στα επιθετικά άκρα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η χρησιμοποίηση του Ντάνιελ Μαντσίνι ενώ για την άλλη θέση, ο Άκης Μάντζιος θα επιλέξει μεταξύ των Μπρούνο Γκάμα και Ιτούρμπε. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στην ΑΕΚ, μετά τους Βράνιες και Σιμόες, επέστρεψε και ο Μάνταλος, ο οποίος έβγαλε κανονικά την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα δεν θα είναι διαθέσιμος ο Στάνκοβιτς που είχε έναν ερεθισμό στο γόνατό του μετά την επιστροφή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.