Αρης: Θα πάρουν ευκαιρίες δύο παίκτες

Γιώργος Στράντζαλης21 Μαρτίου 2021

Ο τραυματισμός του Γιοχάν Μπεναλουάν, ταυτόχρονα με αυτόν του Γκάνεα ο οποίος βέβαια θα επιστρέψει νωρίτερα από τον Τυνήσιο, δεδομένα αλλάζουν τις επιλογές του Άκη Μάντζιου για την άμυνα. Τόσο ο Τυνήσιος όσο και ο Ρουμάνος, στα τελευταία παιχνίδια ήταν από τις βασικές εναλλακτικές του Έλληνα τεχνικού.

Για τα επόμενα παιχνίδια ωστόσο θα ενεργοποιηθούν δύο άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι στη διάρκεια της σεζόν δεν είχαν σίγουρα τις ευκαιρίες που θα περίμεναν. Ο Νικόλας Ιωάννου και ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης θ’ αποτελέσουν επιλογές για τη διαχείριση της άμυνας στη ροή (κυρίως) του παιχνιδιού. Ο Κύπριος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο, αλλά έχει την ικανότητα και τα χαρακτηριστικά για να συμβάλει, εάν χρειαστεί, και σαν αριστερό στόπερ.

 Ενώ ξεκίνησε παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, ακόμα και στο βασικό σχήμα, στην πορεία περιορίστηκε αισθητά. Ο Μπαγκαλιάνης από την άλλη είναι η “καθαρή” επιλογή για το κέντρο της άμυνας κι αναμένεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Ίσως και σήμερα, κόντρα στον Ολυμπιακό, ανάλογα με την εξέλιξη πάρουν τον χρόνο τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.