Άρης: Στο δρόμο που «άνοιξε» ο Σάσα

Γιώργος Στράντζαλης26 Μαρτίου 2021

Με την επέκταση συμβολαίου του Λούκας Σάσα, ο Αρης διεκπεραίωσε με επιτυχία μια “εκκρεμότητα” η οποία αποτελούσε προτεραιότητα τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο.

Διατηρώντας τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ της ομάδας, διατήρησε ένα βασικό κομμάτι του “κορμού” ενόψει της επόμενης σεζόν. Αυτό θα κάνει σύντομα και με τον Γιώργο Δεληζήση, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. 

Με τον Έλληνα αμυντικό υπάρχει καταρχήν συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο, απομένει όμως αυτή η συμφωνία να επικυρωθεί με την υπογραφή του. Εφόσον κλείσει κι αυτή την “εκκρεμότητα” από το φετινό ρόστερ, υπάρχει πρόθεση της διοίκησης για τη δημιουργία ενός πλάνου-κορμού και για τις επόμενες χρονιές. 

Υπό την έννοια ότι το 2022 έχει πολλά περισσότερα συμβόλαια που λήγουν, οπότε με το φινάλε της σεζόν είναι πολύ πιθανό να μπει στη διαδικασία συζητήσεων ανανέωσης και με άλλους ποδοσφαιριστές. Να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις τους και σε βάθος χρόνου να φτάσει (ενδεχομένως) σε συμφωνίες. 

Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη συγκεκριμένη ατζέντα της διοίκησης, είναι επί παραδείγματι οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Λίντσεϊ Ροζ, Τζίμι Τζέγκο, Εμάνουλ Σάκιτς. Παίκτες βασικού “κορμού”, στους οποίους ο Αρη στηρίζει κατά πολύ τη φετινή εντυπωσιακή του παρουσία στο Πρωτάθλημα. 

Καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός τέτοιου πλάνου ασφαλώς όμως θα διαδραματίσει η απόφαση του CAS για το μεταγραφικό ban από την υπόθεση “Ντουρμισάι”, η οποία αναμένεται να βγει μέσα στους επόμενους μήνες. Οπότε και στον Αρη θα μάθουν από πρώτο χέρι πλέον το πώς θα μπορούν κινηθούν από το καλοκαίρι και μετά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.