Άρης: Στην προπόνηση ο Ντουκουρέ , φτάνει ο Γκρέι

Γιώργος Στράντζαλης03 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Άρης έχει ξεκινήσει από την Τρίτη την προετοιμασία του στην Αυστρία με το σύνολο του Χερμάν Μπούργος να έχει δώσει και το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στο οποίο ηττήθηκε από το Αμβούργο με 4-3, ωστόσο στην εν λόγω αναμέτρηση τραυματίστηκε και ο Ντουκουρέ, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην προπόνηση που λαμβάνει χώρα το πρωί της Κυριακής στο Σοχάου.

Ο Χερμάν Μπούργος βλέπει την ομάδα του να ενισχύεται, καθώς αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αυστρία ο Γκρέι για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Καμάτσο και του Μαζικού οι οποίοι θα βρίσκονται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Αυστρία για την προετοιμασία του Άρη.

Στην προπόνηση, ο Χερμάν Μπούργος θέλησε να κάνει πιο... γρήγορο τον ρυθμό της προπόνησης για αυτό υπήρξαν ασκήσεις με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις σε μικρό χώρο και με one touch παιχνίδι από τους παίκτες του Άρη, έχοντας σε πρώτο πλάνο και το αυριανό (4/7) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γάνδη, με τον Αργεντίνο τεχνικό να θέλει να δει γρήγορο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Χερμάν Μπούργος με φόντο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Άρη, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα όσα θέλει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ως κύριο μέλημα τους την γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και το να υπάρξει πιο γρήγορο παιχνίδι, δείχνοντας και τον τρόπο που θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται.

Στην προπόνηση υπήρξε και ένα δώρο από τους παίκτες του Άρη προς τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος έχει τα γενέθλια του και πέρασε από το τούνελ που υπάρχει ως... τελετουργικό.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.