Άρης: Στην «πόρτα» της Εθνικής Σενεγάλης ο Εντιαγέ!

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Οι καλές εμφανίσεις του Μπαντού Εντιαγέ με τη φανέλα του Άρη, δεν περνάνε απαρατήρητες από τους επιτελείς της Εθνικής ομάδας του, την Σενεγάλη και με το Κόπα Άφρικα να είναι προ τον πυλών, ο μέσος των «κίτρινων», διεκδικεί μια θέση στην αποστολή.

Ο 31χρόνος μέσος, έχει αρκετές συμμετοχές με την Εθνική Σενεγάλη διπλά από τον μεγάλο σταρ της ομάδας, Σαντιό Μανέ, ωστόσο από τότε που έφυγε για την Ευρώπη οι εμφανίσεις του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχουν... αραιώσει.

Όπως υπογραμμίζεται από τα τοπικά μέσα: «Ένας από τους καλύτερους Σενεγαλέζους του τελευταίου Copa Africa -αν όχι ο καλύτερος-, ο Παπέ Εντιαγέ λείπει από τα «λιοντάρια». Η εξορία του στην Σαουδική Αραβία του στέρησαν την ευκαιρία να παίξει» αναφέρουν αρχικά στην Σενεγάλη, για να πάνε όμως στο «σήμερα» και τονίζουν: «Ο Σισέ που δίνει μεγάλη προσοχή στο να παίζουν οι παίκτες σε σκληρά πρωταθλήματα, ίσως κάνει και πάλι άνοιγμα στον Μπαντού Εντιαγέ, που αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης».

Ο πλέον... σίγουρος του Άρη ενόψει Copa Africa είναι ο Καμαρά, ενώ ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα αγωνιστεί και ο Λούμορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.