Αρης: Στην Ευρώπη μέσω... Τούμπας!

Μάνος Χατζάκης07 Μαΐου 2021

Αν φύγει με τη νίκη από την έδρα του ΠΑΟΚ, ο Άρης το απόγευμα της Κυριακής θα βγει στην Ευρώπη. Όπως έγιναν τα πράγματα, εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” πάρουν τους τρεις βαθμούς, πετυχαίνουν τον βασικό στόχο τους και παράλληλα παύουν να ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό.

Η oμάδα του Ακη Μάντζιου αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό, άρα η υπόθεση “Ευρώπη” μετατίθεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το “Κλ. Βικελίδης” και συγκεκριμένα στην έδρα του “αιωνίου”. Σε απλά... μαθηματικά, εάν ο Θεός του Πολέμου περάσει, χωρίς απώλειες βαθμών, τότε κλειδώνει και τυπικά τον κύριο φετινό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την... ανανέωση του διαβατηρίου.

Ακόμη, λοιπόν, κι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, θα διατηρηθεί η διαφορά των επτά βαθμών, άρα οι “πράσινοι” δεν προλαβαίνουν το τρένο, καθώς θα απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη των play off. Αν, πάλι, ο Αρης δεν τα καταφέρει, και αναλόγως του αποτελέσματος των “πρασίνων”, τότε θα παραταθεί η αγωνία. 

Βέβαια, και στο παραπάνω ενδεχόμενο, οι “κιτρινόμαυροι” θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους, περιμένοντας στην έδρα τους στο σύνολο του Λάζλο Μπόλονι, όπου και θα κριθούν τα πάντα. Τρεις (τουλάχιστον) ερίζουν για 11άδα Τα εναπομείναντα παιχνιδιού θα συνεχίσουν να μοιάζουν με παρτίδα... πόκερ, όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ και της επιλογής των πιο έτοιμων, αλλά και φρέσκων ποδοσφαιριστών. 

Αν και είναι πρόωρο, η λογική λέει ότι ο Μάντζιος θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γκάνεα, Ματίγια και Γκαρσία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος, για να συμπληρωθεί το καρέ. Στις προπονήσεις, που θα ακολουθήσουν, ο Έλληνας τεχνικός θα δείξει μέρος των πλάνων του, καθώς είναι προσωπικό στοίχημα και για τον ίδιο να βρει τους καλύτερους, οι οποίοι θα τον δικαιώσουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.