Άρης: Στην Αθήνα ο Ντιοπ, πρώτη επαφή με Καρυπίδη

Γιώργος Στράντζαλης15 Ιουνίου 2022

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ είναι ο βασικός στόχος του Αρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η άφιξη του στην Ελλάδα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Στην πραγματικότητα θα διαπιστωθούν οι ρεαλιστικές πιθανότητες για τη μεταγραφή του.

Ο Σενεγαλέζος, μαζί με τον εκπρόσωπό του, βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα όπου είχε την πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη και μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται να γίνουν οι τελικές επαφές με σκοπό την επίτευξη οριστικής συμφωνίας.
Η νέα συνάντηση επρόκειτο να γίνει στη διάρκεια της ημέρας αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λόγω αδιαθεσίας και για προληπτικούς λόγους μετέβη σήμερα σε κλινική για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα και τη μετάθεση της συνάντησης με την πλευρά του Πάπε Σέικ. 

Η παρουσία του πάντως στην Ελλάδα, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Αρη, δείχνει μάλλον και την πρόθεση του ποδοσφαιριστή ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι στον Αρη δεν θα πάρει το ίδιο συμβόλαιο που είχε στη Λιόν (σσ πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ) αλλά μέσω αυτής της συνεργασίας δημιουργούνται προϋποθέσεις  επανεκκίνησης της καριέρας του, η οποία τα τελευταία χρόνια άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Στον Αρη ξέρει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον είναι... στο χέρι του, αν θα επιλέξει το restart ή θα κοιτάξει να βρει ένα συμβόλαιο παρόμοιο με εκείνο στη Λιόν. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.