Άρης: «Σκληρά παζάρια» με τον Σίντνεϊ

Γιώργος Στράντζαλης23 Αυγούστου 2021


Αν υπάρχει μία αδυναμία που ανέδειξε ο Αρης στα φιλικά προετοιμασίας, αυτή αφορά στη διαχείριση σε κατάσταση άμυνας. Ειδικά όταν η αμυντική γραμμή δέχεται πίεση εμφανίζονται οι γνωστές “παθογένειες” της και γίνεται εύκολα το λάθος.

Οι Κιτρινόμαυροι “ψάχνονται” στην αγορά για να θωρακίσουν την αμυντική τετράδα με τουλάχιστον έναν ακόμη στόπερ, ο οποίος θα έρθει για να προσδώσει περισσότερη σιγουριά και να δώσει δύναμη και ταχύτητα σε αυτή τη γραμμή. Οπως αποκάλυψε η “Μ” στο χθεσινό ρεπορτάζ, και επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο Αρη, μία από τις πρώτες επιλογές είναι ο Σίντνεϊ της Μπέτις. Οι Κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση στην πλευρά του 31χρονου Βραζιλιάνου, αλλά σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων δεν προκύπτει σημείο επαφές. Ο λόγος αφορά στα οικονομικά “ανταλλάγματα”, στα θέλω των δύο πλευρών αν προτιμάτε και στη διαφορά που υπάρχει. Η πλευρά του Αρη υποστηρίζει ότι η πρόταση που κατατέθηκε στον Σίντνεϊ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας είναι 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Η άλλη πλευρά, όπως μεταφέρεται από την Ισπανία (και) σε διάφορα ρεπορτάζ της Μπέτις, υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν έχει αυτή την πρόταση και ότι η κρούση του Αρη στον Σίντνεϊ για διετές συμβόλαιο είναι στα 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο συν μπόνους και ότι σε αυτή την απόσταση των 100 χιλιάδων έγκειται η βασική “διαφορά” μεταξύ των δύο πλευρών. Οπως σημειώθηκε χαρακτηριστικά και στο χθεσινό ρεπορτάζ, το συμβόλαιο που έχει ο Βραζιλιάνος με την Μπέτις (μέχρι το 2022) δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού ο παίκτης θέλει να λύσει προκειμένου να πάει σε ομάδα που θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Οι διαπραγματεύσεις του Αρη με τον Σίντνεϊ αναμένεται να συνεχιστούν κι εφόσον προκύψουν (αμοιβαίες) υποχωρήσεις ενδεχομένως να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν πέσει αποκλειστικά στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, αφού εξετάζουν σε καθημερινή βάση όλες τις εναλλακτικές τους επιλογές. Ενώ στο “τραπέζι” πάντα υπάρχει και η επιλογή του Φρανζ Μπρόρσον με τον οποίο είναι πιθανό να προκύψει εξέλιξη μετά το αυριανό παιχνίδι της Μάλμε με την Λουντογκόρετς, για τα play off του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.