Άρης: Σε εφαρμογή το σχέδιο «συμφωνίες»

Γιώργος Στράντζαλης02 Δεκεμβρίου 2022

Ο μήνας Δεκέμβριος δίνει τη δυνατότητα στον Αρη να θέσει σε πλήρη εφαρμογή τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, γιατί όχι και να δρομολογήσει πιο ουσιαστικές εξελίξεις κλείνοντας συμφωνίες. Η περίπτωση του Βλάντιμιρ Νταρίντα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και η μοναδική ίσως αυτή τη στιγμή, απ’ όλες όσες εξετάζονται, στην οποία έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για οριστικό deal.

Ολα τα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τσέχου θα πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου. Εκείνο που φαίνεται ότι χωρίζει πλέον τις δύο πλευρές είναι το χαρτί της ελευθέρας από τη Χέρτα Βερολίνου ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Αρη, η οποία προβλέπει – σύμφωνα με τους Γερμανούς – συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Τα τελευταία 24ώρα τα ΜΜΕ στη Γερμανία σημειώνουν ότι ο Τσέχος θα αποδεσμευτεί σύντομα και προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται παρουσία του ατζέντη του στο Βερολίνου εντός των επόμενων ημερών.

Εκτός από την περίπτωση του Νταρίντα σε πρώτο πλάνο στον Αρη έχουν δύο ακόμη υποθέσεις. Εκείνη του εξτρέμ, με την προοπτική του… κάτι διαφορετικού που αναζητούν στον Αρη για τα άκρα της επίθεσης, καλύπτοντας ταυτόχρονα το κενό του Μαντσίνι, κι εκείνη του επιθετικού.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει ζητήσει από τη διοίκηση την προσθήκη φορ με την προοπτική να αυξηθεί ο συναγωνισμός και να μην αισθάνεται ο Άντρε Γκρέι ότι… παίζει μόνος του. Οι «κιτρινόμαυροι» σκανάρουν την αγορά για να βρουν ποδοσφαιριστή. Με τα απαιτούμενα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και στην κατάλληλη τιμή, προσπάθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς είναι μεταγραφική περίοδος με πολλές ιδιαιτερότητες και λιγότερες επιλογές στην αγορά. Στην άκρη της σχετικής λίστας υπάρχει πάντα η περίπτωση του Βίντρα. Ωστόσο, στον Αρη ψάχνουν έναν πιο έτοιμο επιθετικό, έτοιμο να μπει άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.