Άρης: Πρώτη προπόνηση για Ντουκουρέ

Μάνος Χατζάκης31 Ιανουαρίου 2022

Νέο πρόσωπο στην προπόνηση του Άρη ήταν ο Σεΐχ Ντουκουρέ, ο οποίος είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και την τεχνική ηγεσία.

Ο ιβοριανός χαφ ετοιμάζεται σταδιακά και θα ανεβάζει ρυθμό, όσο περνούν οι μέρες, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει δύσκολο, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο, δεδομένης της επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παίζουν στον άξονα.

Οι απουσίες των Μπερτόγλιο και Τζέγκο (ο Αυστραλός είναι πλέον μέλος της Εουπεν) έχουν δημιουργήσει έξτρα φόρτο... εργασίας σε Σάσα, Ντιαγέ, ενώ η παρουσία του Ματίγια μοιάζει σίγουρη για δεύτερο συνεχές παιχνίδι.

Αλλωστε, ο Ισπανός ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο Αγρίνιο και στη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Η τεχνική ηγεσία πάντως περιμένει τον Ντουκουρέ, ώστε να τον χρησιμοποιήσει άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και... μαζεμένες.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις στο γυμναστήριο, ταχύτητες και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Ντένις να κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.