Άρης: Πρόταση για τον Μαντσίνι από Ντουμπάι!

Γιώργος Στράντζαλης23 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόταση για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι έφτασε στα γραφεία του Άρη και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Metrosport.gr, ο παίκτης ασφαλώς είναι ενήμερος και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να πάει γιατί του προσφέρουν πολύ καλό συμβόλαιο για τον ίδιο.

Από την πλευρά του ο Άρης συζητάει πλέον την πρόταση που έφτασε από το Ντουμπάι για τον ποδοσφαιριστή και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για πώληση του Αργεντινού τις επόμενες μέρες.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μαντσίνι έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη τόσο στο πρωτάθλημα της Superleague 1, όσο και στα προκριματικά του Conference League, έχοντας σκοράρει 3 γκολ ενώ έδωσε και 2 ασίστ.

Ο Άρης θα μπορούσε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στη ρωσική Σαμάρα έναντι ενός ποσού της τάξεως των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ απέρριψε και την πρόταση της Ομόνοιας η οποία με τα bonus έφτανε τα 1.7 εκατ. ευρώ καθώς δεν ικανοποιήθηκε από το οικονομικό σκέλος της πρότασης καθώς επίσης και γιατί αντιλαμβάνεται πλέον ότι η αρχική απαίτηση ενός ποσού της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ποδοσφαιρικής αξίας του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχθεί μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση από τις προηγούμενες και αυτός είναι ο λόγος που συζητούν τα δεδομένα μεταγραφής του παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.