Άρης: Προσπαθεί να επαναφέρει Γκαρσία, Μπερτόγλιο

Γιώργος Στράντζαλης13 Φεβρουαρίου 2022

Δεν είναι μόνο τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας που δημιουργούν προβληματισμό, αυτό το δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές, που θεωρούνται κομβικοί στο πλάνο του προπονητή, αγωνιστικά δεν ανταποκρίνονται. Ζήτημα 2-3 να είναι εκείνοι οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αποδίδουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Αυτό προφανώς επηρεάζει τη συνολική εικόνα του Αρη και δημιουργεί δυσλειτουργία στο πλάνο του Άκη Μάντζιο. Στη συνομοταξία των παικτών που βρίσκονται στα “κάτω” τους, αλλά στον Αρη βασίζονται στην αγωνιστική τους παρουσία, ανήκουν οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Ματέο Γκαρσία. Αμφότεροι έχουν δώσει ελάχιστα, έως… μηδαμινά, πράγματα το τελευταίο διάστημα.

Σε μία προσπάθεια να βρει τι φταίει και ταυτόχρονα να πάρει από αυτούς κάτι καλύτερο αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε διαδοχικά τετ α τετ και πλέον περιμένει να δει βελτίωση. Ο Μπερτόγλιο πέρυσι σήκωσε μεγάλο βάρος στις πλάτες του, ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις και έπαιξε κομβικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Φέτος ωστόσο κολυμπάει σε ρηχά νερά. Ναι μεν αντιμετωπίζει πολλούς τραυματισμούς, αλλά και όταν είναι υγιής δεν αποδίδει βάσει των προσδοκιών. Και η απουσία του φαίνεται περισσότερο, αφού στη θέση του υπάρχει έλλειψη επιλογών. Ο Μάντζιος συζήτησε με τον Αργεντινό, περισσότερο για να του τονώσει τη ψυχολογία αλλά και για να μάθει αν τον απασχολεί κάτι. Όπως για παράδειγμα το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Το ίδιο έγινε και με τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος φέτος, με εξαίρεση ένα-δύο παιχνίδια, είναι πολλές φορές εκτός κλίματος. Δεν έχει διάρκεια και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Μαζί του η κουβέντα πήγε περισσότερο στο αν τον απασχολεί κάτι εκτός γηπέδου και το οποίο μπορεί να τον επηρεάζει στην καθημερινότητα. Και στις δύο περιπτώσεις, το αν βγήκε αποτέλεσμα από τις συζητήσεις θα φανεί στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.