Άρης: Περιμένει τον Μπρόρσον

Γιώργος Στράντζαλης21 Αυγούστου 2021

Μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος, πιθανότατα το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα προσπαθήσει ο Άρηςνα κλείσει τις δύο ακόμη εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτή του κεντρικού αμυντικού και αυτή του επιτελικού μέσου.

Εκείνη που επείγει περισσότερο είναι αυτή του στόπερ, καθώς στην άμυνα έχουν εμφανιστεί οι μεγαλύτερες αδυναμίες και οι Κιτρινόμαυροι θέλω να ισχυροποιήσουν την τετράδα με ακόμη μία προσθήκη. Ο Φρανζ Μπρόρσον παραμένει ο Νο1 στόχος του Αρη και μάλιστα στην Αλκμήνης υπάρχουν “φωνές” σιγουριάς ότι η μεταγραφή στο τέλος θα γίνει. Ο 25χρονος Σουηδός ήταν βασικός στη νίκη της Μάλμε επί της Λουντογκόρετς για τα πλέι οφ του Champions League και μέχρι το δεύτερο παιχνίδι (την προσεχή Τετάρτη) πιθανόν να μην προκύψει εξέλιξη. Στον Αρη περιμένουν τον Σουηδό και κυρίως την Μάλμε να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Σκανδιναβίας γνωρίζοντας καλά για το ενδιαφέρον από τη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερο εκκρεμότητα αφορά στον επιτελικό μέσο. Η στασιμότητα στην υπόθεση του Ραφίκ Γκιτάν οφείλεται στη Ρεν, η οποία αναδιαμόρφωσε τις αρχικές της απαιτήσεις επειδη φαίνεται να έχουν προκύψει κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον 22χρονο. Ο Αρης δεδομένα δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη τους Γάλλους, έχει καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή του, αλλά η κωλυσιεργία των τελευταίων ημερών οδηγεί τους Κιτρινόμαυρους να εξετάσουν τις εναλλακτικές που υπάρχουν και οι οποίες μάλιστα είναι εξίσου αξιόλογες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.