Άρης: Περιμένει επιστροφές και... Καμαρά

Μάνος Χατζάκης05 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεπό έχει σήμερα η ομάδα του Άρη, η οποία επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις, για να ξεκινήσει την προετοιμασία για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ (13/9).

Ουσιαστικά, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ακης Μάντζιος είναι ο Καμαρά, καθώς ο Μαυριτανός ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, έπειτα από το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με τη Λαμία.

Ο πρώην επιθετικός της Φούλαμ δεν θα βρίσκεται για πολύ στη λίστα των τραυματιών, καθώς εντός της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Μάντζιου και κατ' επέκταση για το ματς με τους Κρητικούς. Εστω κι αν έχει χάσει προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία περιμένει σταδιακά τους διεθνείς Τζέγκο, Σούντγκρεν, ενώ σε διαφορετική κατηγορία μπαίνουν οι Μπράμπετς και Αλί.

Οι δύο τελευταίοι είναι επίσης διεθνείς, ωστόσο δεν έχουν κάνει την πρώτη τους γνωριμία με το νέο τους περιβάλλον, άρα θα χρειαστούν κάποιον χρόνο ενσωμάτωσης.

Ο Τσέχος έφυγε για την πατρίδα του, μόλις υπέγραψε, ενώ ο Ιρακινός ανακοινώθηκε εξ' αποστάσεως και η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη επίκειται στις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την υπάρχουσα ενημέρωση. Εννοείται ότι αμφότεροι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.