Άρης: Παζάρια με τον «Ντράγκι»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Αρη, καθώς απέρριψε κάθε σενάριο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη αν δεν του καταβληθεί εφάπαξ το ποσό των 26.000 ευρώ που του οφείλονται από την περσινή χρονιά.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ εμφανίστηκε ανένδοτος στην τελευταία επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Αρη, παρότι είχε σχηματιστεί η εντύπωση ότι θα έριχνε νερό στο κρασί του και θα αντιλαμβανόταν την κρισιμότητα των συνθηκών. 

Για την ακρίβεια ξεκαθάρισε ότι αν δεν του καταβληθεί το σύνολο της οφειλής δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» πρέπει να α) εκδώσουν νέα εγγυητική, β) να καταβάλλουν χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα, γ) να καταθέσουν προκαταβολές στους παίκτες με τους οποίους απαιτείται να γίνουν διακανονισμοί βάσει της συμφωνίας με τη FIBA, με συνέπεια το ποσό των 26.000 ευρώ να είναι δυσεύρετο.

Προφανώς θα γίνει προσπάθεια συγκέντρωσής του, καθώς δεν γίνεται να μπει η ομάδα στον κύκλο των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων δίχως τον βασικό σέντερ της. Από την άλλη πλευρά όμως, με τη στάση του «Ντράγκι» αποδεικνύεται ότι κακώς οι «κίτρινοι» δεν κατέβαλαν το ποσό (20.000 ευρώ) του buy out στα μέσα του περασμένου Ιούλη ούτως ώστε να αποκτήσουν τον ρόλο του απόλυτου ρυθμιστή της υπόθεσης. 

Αυτή τη στιγμή, αυτός ο τίτλος ανήκει στον παίκτη καθώς είναι σε ισχύ το παλιό συμβόλαιο των 130.000 ευρώ. Βάσει της προφορικής συμφωνίας τους με τον 34χρονο παίκτη, αυτό θα «αντικατασταθεί» με το αντίστοιχο των 100.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής όμως αυτό δεν έχει υπογραφεί, γι’ αυτό ο Ντραγκίτσεβιτς παρουσιάζεται τόσο αδιάλλακτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.