Άρης: «Παίζει» υπό πίεση ο Μάντζιος, στο μεταίχμιο οι αποφάσεις

Μάνος Χατζάκης17 Σεπτεμβρίου 2021

Η νέα απροσδόκητη απώλεια βαθμών στο Πρωτάθλημα, δημιουργεί και διαφορετική ψυχολογική κατάσταση εντός της ομάδας. Πρώτος δέκτης του γενικότερου κλίματος, μετά την γκέλα κόντρα στον Ιωνικό, είναι ο Ακης Μάντζιος, για τον οποίο όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το... παρόν του στην ομάδα.

Λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο στο τιμόνι της ομάδας, βλέπει ότι χρειάζεται να παίξει υπό πρωτόγνωρη για εκείνον πίεση, από τη μέρα που ανέλαβε τον Άρη.

Κι αυτό το έχει αντιληφθεί ο ίδιος, χωρίς να χρειαστεί η ήττα από τον Ιωνικό. Ηξερε ότι με το ρόστερ, που έχει να διαχειριστεί, οι απαιτήσεις θα πολλαπλασιάζονταν, ακόμη κι αν ο ίδιος θα ήθελε περισσότερο χρόνο με τόσα νέα πρόσωπα. Και είναι απολύτως κατανοητό.

Το γεγονός όμως είναι ότι ο Άρης μετρά ήδη πέντε χαμένους βαθμούς και έχει στην πλάτη και το μείον έξι, τη στιγμή που όλοι μιλούσαν για 2Χ2 στο ξεκίνημα.

Αν αργούσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τότε οι αποφάσεις για τον πάγκο, μπορεί και να λαμβάνονταν γρηγορότερα.

Οι όποιες όμως επόμενες κινήσεις, βρίσκονται στο μεταίχμιο του κρίσιμου ντέρμπι, που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (22/9, 20:30).

Ο Άρης θα παίξει για ένα αποτέλεσμα. Αν κερδίσει, τότε κερδίζει χρόνο ο Μάντζιος και ηρεμία η ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι αλλαγές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Αν τώρα ο επικεφαλής της ΠΑΕ κρίνει ότι πρέπει να υπάρξει ταχύτερη αντίδραση, τότε είναι εκείνος που παίρνει το ρίσκο, όντας ο άνθρωπος που αποφασίζει για τα πάντα, έχοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.