Αρης: Τι χρειάζεται για είσοδο στο «Βικελίδης» - Οχι με την αγορά το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Metrosport Team27 Ιουλίου 2021

Ο Αρης την Πέμπτη στις 21.30 έχει τον επαναληπτικό του 2ου γύρου του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Αστάνα. Μετά το 2-0 του πρώτου ματς θέλει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει εκείνος την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Σύμφωνα με όσα μετάφερε ο Κώστας Βαραγιάννης στον αέρα του Metropolis 95.5, όποιος το επιθυμεί παίρνει εισιτήριο για το Αρης-Αστάνα, είτε από το γήπεδο είτε ηλεκτρονικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μπει και στο γήπεδο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Metropolis 95,5 ήταν στο «Κλ.Βικελίδης» και για την αγορά εισιτηρίου δεν χρειαζόταν πιστοποιητικό εμβολιασμού, η προσκόμιση του οποίου είναι απαραίτητη στην είσοδο στο γήπεδο την Πέμπτη.

Το τσεκάρισμα δεν γίνεται στην αγορά του εισιτηρίου, αλλά στην είσοδο στο γήπεδο, εκεί χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Στην είσοδο θα υπάρξει διπλό τσεκάρισμα από την αστυνομία.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Για τους ανήλικους μέχρι 15 ετών το ποσοστό εισιτηρίων που μπορεί να διατεθεί -σύμφωνα με την ΚΥΑ- ανέρχεται στο 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.