Άρης: Ολο το βάρος στην άμυνα

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Με την περίπτωση του Ραφίκ Γκιτάν να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, αν και ακόμη δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία με την Ρεν, στον Αρη έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην ενίσχυση της άμυνας. 

Η απόκτηση ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού, μετά την προσθήκη του Φαμπιάνο, θεωρείται δεδομένη. Για την ώρα οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταλήξει στην ιδανική περίπτωση. Ο Φρανζ Μπρόρσον διατηρείται ως η πρώτη επιλογή, αλλά είναι μία υπόθεση που εμπεριέχει πολλές δυσκολίες και επί του παρόντος ο παίκτης δεν έχει τη συγκατάθεση της Μάλμε για να αποχωρήσει όπως είπε στο Metropolis 95.5 ο δημοσιογράφος, Λέναρτ Σάνταλ. Παρόλο αυτά, ο Αρης διατηρεί ελπίδες “πατώντας” κυρίως στη θέληση του παίκτη να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον και να βγει εκτός της χώρας του.

Οι περιπτώσεις των Λέμος και Αρίμπας παύουν να απασχολούν εντελώς τους Κιτρινόμαυρους, παρά τα νέα τουρκικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαναπροσέγγιση του Αρη με την πλευρά του Λέμος. Όπως σχολίαζαν εχθές στην ΠΑΕ… “δεν ενδιαφερόμαστε πλέον για κανέναν από τους δύο. Παίκτες που βάζουν τα λεφτά πάνω από όλα δεν μας ενδιαφέρουν. Τώρα παρακαλάνε αυτοί να έρθουν, αλλά η πόρτα είναι κλειστή. Εμείς θέλουμε παίκτες που να έχουν ισχυρότερο το κίνητρο να παίξουν και όχι μόνο τα λεφτά”. Προφανώς ενοχλημένοι με τη στάση τους στο διάστημα που γινόταν οι διαπραγματεύσεις. Το βέβαιο είναι ότι στον Αρη γίνονται προσπάθειες για άμεση κάλυψη του κενού στην άμυνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.