Άρης: Όλα για Μπαράλες

Μάνος Χατζάκης20 Ιανουαρίου 2021

Ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί τον εκλεκτό των ανθρώπων του Αρη για την κορυφή της επίθεσης και τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάληξη της υπόθεσης. Οι “κιτρινόμαυροι” κατέθεσαν πρόταση στον Αστέρα και αναμένουν.

Το φλερτ των προηγούμενων ημερών αναθερμάνθηκε, γι' αυτό οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω καταθέτοντας πρόταση στην πλευρά της αρκαδικής ΠΑΕ, η οποία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τη δεχτεί. Οι Πελοποννήσιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιώνουν ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, ξέροντας την άμεση ανάγκη του Αρη να αποκτήσει ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά... Μπαράλες. Το θέμα δεν θα αργήσει να πάρει οριστική τροπή, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς μοιάζουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε (χρονικό) περιθώριο, για να αποσπάσουν το “ναι”, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν και εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι... στραβώσει. Πάντως, τα δεδομένα δείχνουν ότι ο 34χρονος φορ θα αφήσει τα... κιτρινομπλέ για τα κιτρινόμαυρα.

Ο Μπαράλες ασκεί, από την πλευρά του, πίεση στην ομάδα του, θέλει να παίξει στον Αρη, γιατί βλέπει ότι είναι ευκαιρία να κάνει το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του και, μάλιστα, σε μια από τις παραγωγικότερες φάσεις στην επαγγελματική του πορεία. Αρης και ποδοσφαιριστής θέλουν και το μόνο που απομένει είναι να καμφθούν οι αντιστάσεις του Αστέρα, ενδεχόμενο που έχει αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Οσον αφορά, τώρα, τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Λατίνου, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως. Ο Μπαράλες επιδιώκει συμβόλαιο 2,5 ετών, ο Αρης προτείνει 1,5 χρόνο, αλλά η λύση θα βρεθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εφόσον παρατηρείται αμοιβαία διάθεση συνεργασίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.