Άρης: Ο πρώτος στόχος Καρυπίδη-Μάντζιου

Γιώργος Στράντζαλης26 Μαΐου 2021

Αρης και Άκης Μάντζιος συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό επικυρώθηκε στη συνάντηση που είχε ο Έλληνας προπονητής με τον Θεόδωρο Καρυπίδη

Εκείνο που έχει αξία, όμως, δεν είναι τόσο η επικύρωση συμφωνίας, καθώς αυτό είχε τυπικό χαρακτήρα, όσο η διάρκεια της συνεργασίας. Το διετές συμβόλαιο που πρότεινε ο Καρυπίδη στον Μάντζιο αφενός δείχνει την εμπιστοσύνη του ισχυρού άνδρα και αφετέρου ότι ο Αρης σχεδιάζεται βάσει πλάνου για τα επόμενα χρόνια. Το νέο συμβόλαιο, ο Άκης Μάντζιος, το κέρδισε με την αξία του και για την ακρίβεια μέσα από τον τρόπο δουλειάς του, τα αποτελέσματα και την αγωνιστική εξέλιξη που είχε η ομάδα επί των ημερών του. Εξάλλου, στον Αρη ήρθε στην αρχή της σεζόν και διαχειρίστηκε μία ομάδα που δεν ήταν δική του, ως προς το χτίσιμό της, αλλά στη διάρκεια φρόντισε να της δώσει… ταυτότητα και συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αρης πρωταγωνίστησε κάνοντας την καλύτερη πορεία του τα τελευταία 40 χρόνια και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη για 3η σερί χρονιά. Αυτά αποτέλεσαν και το “κλειδί” της παραμονής του Άκη Μάντζιου, ο οποίος τη νέα σεζόν θα κάνει ντεμπούτο – ως προπονητής – στην Ευρώπη! Όπως διατυπώθηκε στη συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο πρώτος αγωνιστικός στόχος της νέας σεζόν είναι η πρόκριση σε όμιλο του Conference League και προς αυτή την κατεύθυνση ο ισχυρός της ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόφαση αύξησης του αγωνιστικού προϋπολογισμού κατά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ και με σκοπό την προσθήκη 5-6 ποιοτικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ανεβάσουν αισθητά το επίπεδο της ομάδας. Μάλιστα, στη συνάντηση εκφράστηκε από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, για ακόμη φορά, η αισιοδοξία του ενόψει της απόφασης του CAS, ότι ο Αρης θα έχει δικαίωμα μεταγραφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.