Άρης: Ο Μπράμπετς επεκτείνει το συμβόλαιό του

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Η εθνικότητα και η συνύπαρξη στην εθνική Τσεχίας δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που συνδέσουν τον Γιάκουμπ Μπράμπετς με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα καθώς έχουν και τον ίδιο ατζέντη, τον Οντρεϊ Χόβανεκ. Ο τελευταίος αναμένεται στην Ελλάδα για την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας με τον Νταρίντα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και στη συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα επέκτασης του συμβολαίου του Μπράμπετς έως το καλοκαίρι του 2025. 

Τον περασμένο Ιούνιο η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την καλή πορεία των επαφών ενώ η «Μ» σημείωσε πριν από δύο μήνες ότι το καταλυτικό ραντεβού θα γίνει πριν την αλλαγή του χρόνου. Πλέον έφτασε η ώρα και βάσει των δεδομένων που ήδη υπάρχουν εκτιμάται ότι το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου γι’ ακόμη έναν χρόνο είναι περισσότερο τυπικό. 

Οι «κίτρινοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά, την επαγγελματική νοοτροπία και τον χαρακτήρα του Μπράμπετς ο οποίος μάλιστα… έβαλε το χεράκι του για να επιτευχθεί η συμφωνία με τον Νταρίντα. Ο δε Τσέχος δήλωσε πρόσφατα ότι απολαμβάνει την διαβίωσή του στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης και ότι θέλει να επεκτείνει το διάστημα παραμονής του στον Άρη διότι είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο συμπεριφοράς της ομάδας.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο επίσης ότι ο Οντρεϊ Χόβανεκ θα θίξει και το ζήτημα του Ματέι Βίντρα καθώς εκπροσωπεί και τον Τσέχο επιθετικό. Πρόσφατα ο Αλαν Πάρντιου ξεκαθάρισε τη θέση του επί του ζητήματος του Βίντρα. Είναι μια επιλογή αλλά όχι από τις πρώτες δεδομένης της πολύμηνης απουσίας του λόγω της χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο αλλά και του ότι θα επιστρέψει στη δράση κατά τα τέλη του Γενάρη. Ο Βρετανός θέλει έτοιμο παίκτη και ο Βίντρα δεν είναι… τέτοιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.