Άρης: Ο Μπογκντάν Μιλοβάνοφ είναι στη λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας

Γιώργος Στράντζαλης15 Ιουνίου 2022

Με την προσθήκη του Μάρβιν Πίρσμαν ο Άρης ενισχύεται σημαντικά, με μια αξιόπιστη επιλογή, στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Η ενίσχυση του δεξιού άκρου εντάσσεται πλέον στις προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και προς αυτή την κατεύθυνση οι άνθρωποι του Αρη εντείνουν τις επαφές τους με ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr και της Metrosport, ο Μπογκντάν Μιλοβάνοφ είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις και μάλιστα έχει γίνει επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 24χρονο Ουκρανό μπακ της Σπόρτινγκ Χιχόν ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 28 συμμετοχές και ένα γκολ στη LaLiga 2, ενώ ποδοσφαιρικά, παρά την καταγωγή του, “μεγάλωσε” στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής της Χετάφε.

Μειονέκτημα του Μιλοβάνοφ αποτελούν οι ελάχιστες εμπειρίες και παραστάσεις που έχει αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο καθώς η Χιχόν αποτελεί μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Μέχρι το 2018 αγωνιζόταν στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας με την UD Sanse (σσ San Sebastián de los Reyes), εκείνη την περίοδο τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Χιχόν Β’ και τον Σεπτέμβριο του 2020 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Επίσης, έχει συμμετοχές και με την εθνική Ελπίδων της Ουκρανίας. Αγκάθι (προς το παρόν) στις διαπραγματεύσεις του Αρη με τον Ουκρανό μπακ αποτελεί το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά είναι σε διαδικασία λύσης του μιας και δεν υπολογίζεται ενώ και οι σχέσεις του με την ομάδα περνάνε κρίση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.