Άρης: Ο Μαντσίνι υπολογίζεται... κανονικά

Μάνος Χατζάκης18 Ιουνίου 2022

Περίπου ενάμιση μήνα πριν, έβγαινε προς τα έξω ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Άρη τη φετινή σεζόν, επρόκειτο να κουνήσει μαντήλι, αλλάζοντας εργασιακό περιβάλλον.

Γράφτηκε κατά κόρον για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, τόσο η μεταγραφική επικαιρότητα άλλαζε και το όνομα του Αργεντινού έμενε και πιο... πίσω.

Ο 26χρονος χαφ του Άρη, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, διανύει την πιο ενδιαφέρουσα φάση στην καριέρα του και στην οικογενειακή του ζωή και το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Χαριλάου, μάλλον δείχνει να ξεθωριάζει, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες.

Ο Μαντσίνι, στα χρόνια που παίζει εδώ, έχει εξελιχθεί σημαντικά, έχει βρει ρόλο και οι κατά καιρούς προπονητές τού δείχνουν την εμπιστοσύνη, που έψαχνε μετά τη φυγή του από την Μπορντό.

Ο ίδιος ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» και φέτος, τιμώντας το νέο συμβόλαιο, που υπέγραψε λίγους μήνες πριν και το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Στον Άρη, γνωρίζουν καλά τι μπορεί να δώσει ο ποδοσφαιριστής, άσχετα αν μοιάζει να έχει φτάσει στο pick της απόδοσή του και στην καριέρα του στον Άρη. Παραμένει πολύτιμος αγωνιστικά, έχει αφομοιωθεί στην 11άδα και -το λιγότερο- που περιμένουν οι Θεσσαλονικείς από εκείνον, είναι να επαναλάβει τα περσινά του κατορθώματα.

Η μεταγραφή μπορεί να περιμένει...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.