Άρης: Ο Μάνος είναι για τα... δύσκολα

Μάνος Χατζάκης02 Αυγούστου 2021

Οσο φιλότιμες ήταν οι προσπάθειες του Μάνου κόντρα στην Αστανά, άλλο τόσο φιλότιμες ήταν και οι αντίστοιχες μερίδας του Τύπου, προσπαθώντας να του χρεώσουν ολόκληρο αποκλεισμό.

“Μοιραίος” χαρακτηρίστηκε (άκου τώρα) ο έλληνας φορ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 36', δίνοντας απλόχερα τη δυνατότητα στην ομάδα του να διεκδικήσει τη μεγάλη πρόκριση, έχοντας μπροστά της ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο συν κάτι... ψιλά.

Λες και ο Μάνος είναι ο μόνος υπαίτιος που, από τις 30 τελικές κόντρα στους Καζάκους, έγιναν γκολ μόλις οι δύο. Ο πρώτος σκόρερ των "κιτρινόμαυρων" την προηγούμενη σεζόν, ξεκίνησε και πάλι φέτος με τη λογική του αναπληρωματικού και της ακατάσχετης πληροφορίας για ερχομό κι άλλου επιθετικού, αλλά οι... ανάγκες τον έφεραν στην ενδεκάδα.

Και αφού στο Καζακστάν χάθηκε πολύτιμος χρόνος, από την άποψη της επιλογής του πιο έτοιμου πνευματικά και ικανού στο σκοράρισμα, αναγκάστηκε όλη η ομάδα να τρέχει στον επαναληπτικό πάνω-κάτω σε 90 λεπτά αρχικά και άλλα 30 στην παράταση.

Ο Μάνος έκανε τη δουλειά του ξανά και -εννοείται- θα μπορούσε να την έχει κάνει ακόμη καλύτερα στο τέλος και να γίνει ο μάγκας της χρονιάς από τον... Ιούλιο.

Έλα όμως που δεν έπεισε τους “ειδήμονες”, οι οποίοι προσπάθησαν να τα ρίξουν πάνω του, με αφορμή τη χαμένη ευκαιρία στην παράταση.

Ε, καλό;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.