Άρης: Ο κρυφός πόθος του Καρυπίδη, αυτός που απέρριψε και αυτός που δεν έρχεται

Metrosport Team29 Αυγούστου 2022

Ο Άρης βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά το παιχνίδι του Αγρινίου όπου όπως όλα δείχνουν αποτελεί το τελευταίο παιχνίδι με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του συλλόγου και με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Όπως αποκάλυψε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κυριάκος Θωμαΐδης, «Η σχέση των δύο δεν ήταν καλή από την αρχή, υπήρχε μία επιφύλαξη η οποία σιγά σιγά μεγάλωνε καθώς δεν υπήρχε καλή διαπροσωπική σχέση μεταξύ τους. Υπήρχε επίσης ένας προβληματισμός από την προηγούμενη σεζόν για τη διαχείριση του ρόστερ, κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά παιχνίδια με τον Θόδωρο Καρυπίδη να διαφωνεί με τον τρόπο που αγωνιζόταν ο Άρης και φάνηκε και στο παιχνίδι του Αγρινίου. Αμφότεροι δεν επικοινωνούν και τη λύση της συνεργασίας τους την έχουν αναλάβει οι δικηγόροι των δύο πλευρών».

Αναφορικά με το θέμα της διάδοχης κατάστασης στον πάγκο του Άρη ο Κυριάκος Θωμαΐδης σημείωσε πως υπάρχουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις οι οποίες εξετάστηκαν, αλλά ακόμα και ο ίδιος δεν ξέρει τον επόμενο προπονητή του Άρη.

Αρχικά η περίπτωση που αποτελεί διακαή πόθο του ισχυρού άνδρα του Άρη, είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο επιλέγει να απολαμβάνει την αποζημίωση των 900.000 την οποία έλαβε ενώ πρόβλημα είναι και ο μισθός του καθώς αμειβόταν με 1.500.000 ευρώ, πολλά μπροστά στα 600.000 που έπαιρνε ο Χερμάν Μπούργος. 

Ακόμα μία περίπτωση η οποία προτάθηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη, ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος ωστόσο απορρίφθηκε καθώς θεωρήθηκε πως από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του πρότζεκτ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να το κάνει και σε μία ομάδα με το ίδιο βεληνεκές, όπως ο Άρης.

Επίσης, στόχος ένα άλλο όνομα το οποίο απασχόλησε τους ιθύνοντες του Άρη, είναι ο Ναφτί, με τον Τυνήσιο ωστόσο να βρίσκεται στην Ισπανία και στην τεχνική ηγεσία της Λεβάντε, την οποία δεν θέλει να αφήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.