Άρης: Ο Καμαρά επέστρεψε!

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Στράντζαλης - Βασίλης Βλαχόπουλος

Επέστρεψε, μετά από έξι μήνες, για λογαριασμό του Αρη, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μαυριτανός επιθετικός “προσγειώθηκε” χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, επικυρώνοντας έτσι τη συμφωνία των Κιτρινόμαυρων με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ τα διαδικαστικά θα ολοκληρωθούν σήμερα οπότε και θα ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή του. 

Θυμίζουμε, ότι στη συμφωνία των δύο ΠΑΕ υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Καμαρά το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με την παρουσία του Καμαρά ο Αρης ενισχύεται σημαντικά στην επιθετική γραμμή, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει είτε αγωνιζόμενος στον άξονα (μαζί με τον Γκρέι ή και περιφερειακά), είτε στη γραμμή. Ξέρει το περιβάλλον της ομάδας και το Πρωτάθλημα, συνεπώς δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. 

Ο Πάρντιου και ο Αρης ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν (και να πάρουν αγωνιστικά) από την παρουσία του 28χρονου. Περισσότερες λύσεις στο επιθετικό τρίτο. Εντάσεις, τρεξίματα και περισσότερη συμμετοχικότητα στη δημιουργία, είτε μέσα από το πρέσινγκ είτε από το άνοιγμα χώρων στην αντίπαλη άμυνα. Αν μη τι άλλο, η προσθήκη του Καμαρά μπορεί να δώσει στην ομάδα στοιχεία τα οποία της λείπουν. 

Ο Πάρντιου, που επέμενε για να γίνει αυτή η κίνηση στην επίθεση, περιμένει τον Μαυριτανό να ενσωματωθεί από σήμερα κιόλας στο προπονητικό πρόγραμμα και αναλόγως της κατάστασής στην οποία βρίσκεται αγωνιστικά θα αποφασίσει για τη διαχείρισή του στα διαδοχικά και δη απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν. Με δεδομένο ότι ο αγώνας Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό είναι αύριο, θεωρείται δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος. Επομένως η λογική λέει ότι ο Μαυριτανός φορ θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στην πρώην – πλέον – ομάδα του, τον Ολυμπιακό. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.