Άρης: Ο χρόνος πιέζει, ο Αϊχάδο απομακρύνεται

Metrosport Team30 Ιουνίου 2022

Η περίπτωση του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα, Λούκας Αϊχάδο, απασχόλησε τον Άρη, όμως από την στιγμή που οι προϋποθέσεις για να επιτευχθεί η συμφωνία δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι των «κιτρινόμαυρων» και με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα και εναντίον τους, η περίπτωση αυτή φαίνεται να «μπαίνει στο συρτάρι».

Δεν είναι κρυφό, πως στον Άρη ψάχνουν για αντι-Σούντγκρεν, έναν παίκτη δηλαδή που θα πλαισιώσει τους Εμπακατά και Μαρμαρίδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Η περίπτωση του Αϊχάδο έμοιαζε να έχει ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, όμως οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν για ομάδες και παίκτες που να είναι πρόθυμοι να κάτσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Μια τέτοια περίπτωση δεν ήταν του 27χρονου. Τόσο η ομάδα του, Ρεάλ Οβιέδο, όσο και ο παίκτης, εμφανίζονται αναποφάσιστοι ως προς τι θέλουν ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ισπανός έρχεται από μια γεμάτη χρονιά, το κλαμπ σκέφτεται να ανανεωθεί στην δεξιά πλευρά της άμυνας, όμως δεν έχει αποφασιστεί το αν θέλουν να κρατήσουν τον Αϊχάδο , έστω σε ρόλο αναπληρωματικού. Αντίστοιχα ο παίκτης, που αγωνίζεται στην Οβιέδο από πολύ μικρός, φαίνεται διστακτικός στο ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα και πολύ περισσότερο χώρα.

Τα δεδομένα αυτά, σε συνδυασμό με την πίεση για άμεση ενίσχυση, κάνουν τον Άρη να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, βάζοντας την συγκεκριμένη «στον πάγο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.