Άρης: Μισή μέρα στην Ελλάδα και... πίσω ο Ντιαγέ

Μάνος Χατζάκης22 Ιουνίου 2022

Στις 18 Μαΐου το Metrosport.gr είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του Μπαντού Ντιαγέ, ερμηνεύοντας τη γενικότερη στάση του αφρικανού χαφ, η οποία κατεδείκνυε ότι είχε σκοπό να φύγει και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, εκτός αν ήταν για να λύσει το συμβόλαιό του. Όπως κι έγινε.

Ο -πρώην πια- αμυντικός μέσος απο τη Σενεγάλη έλυσε το 3ετές συμβόλαιο, που είχε με την ΠΑΕ, έχοντας τιμήσει μόλις τον πρώτο χρόνο του, γι' αυτό και ήρθε στην Ελλάδα μόλις για μισή μέρα.

Συγκεκριμένα, έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (20/6) και χθες (21/6) συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην πρωτεύουσα, όπου και συμφώνησε στους όρους της αποχώρησης.

Μάλιστα, αναχώρησε άμεσα για τη Σενεγάλη. Για Θεσσαλονίκη, ούτε λόγος από τον πολυδιαφημισμένο Μπαντού...

Ξενοίκιασε και μάζεψε τα πράγματά του

Ο Μπαντού Ντιαγέ το είχε δηλώσει, χωρίς περιστροφές, πως δεν θέλει να παίξει άλλη χρονιά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Από τον Άρη έφυγε χωρίς παράπονο, καθώς οι Θεσσαλονικείς ήταν εντάξει απέναντί του και με το... παραπάνω, καθώς, μην ξεχνάμε, πως ήταν στην τριάδα των πιο ακριβών μεταγραφών, μαζί με τους Καμαρά και Ιτούρμπε.

Παρόλα αυτά, στη χώρα μας δεν τον κρατούσε τίποτε. Ενδεικτικό το γεγονός ότι, με το που τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα, ξενοίκιασε το σπίτι, όπου διέμενε και μάζεψε τα πράγματά του.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, είχαν φύγει από Θεσσαλονίκη περίπου ένα μήνα πριν τον Μπαντού, (σαφές) δείγμα ότι σύσσωμη η οικογένεια Ντιαγέ δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.