Με ξεκούραστα... πόδια στο ντέρμπι ο Αρης

Μάνος Χατζάκης13 Ιανουαρίου 2021

Τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές επιστρέφουν -εκτός απροόπτου- στο αρχικό σχήμα του Αρη κόντρα στην ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Σούντγκρεν, Ματέο Γκαρσία και Ματίγια. Οι δύο πρώτοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά η καταπόνησή τους ήταν μικρή, ενώ ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο, άρα είναι πιο ξεκούραστος.

 Ο σουηδός μπακ θα βρεθεί, πιθανότατα, στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Σάκιτς θα παίξει αριστερά του Γκάνεα. Βέβαια, υπάρχουν και ερωτηματικά, όπως για παράδειγμα η παρουσία του Δεληζήση, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός ενδεκάδας στους Ζωσιμάδες, προκειμένου να παίξει ο Μπεναλουάν. Ο “Δέλη” θέτει -εκ νέου- υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, για να βρεθεί δίπλα στον Ροζ, αλλά η απόφαση του Μάντζιου δεν έχει κλειδώσει.  

Οι θέσεις που “παίζονται”, προς το παρόν, είναι εκείνη πίσω από τον επιθετικό, αλλά και του παρτενέρ του Ματίγια. Σίλβα και Μαντσίνι διεκδικούν -με μοιρασμένες πιθανότητες- ρόλο οργανωτή, ενώ στον άξονα συναγωνίζονται οι Σάσα και Τζέγκο. Ο Βραζιλιάνος έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από την άλλη, όμως, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρόλα αυτά υπάρχουν σκέψεις μήπως ξεκινήσει ο Αυστραλός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.