Άρης: Με φόντο την... Ελλάδα!

Metrosport Team15 Αυγούστου 2022

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα σετ αναμετρήσεων των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στη Μακάμπι που οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος αδίκησαν τον εαυτό τους γιατί μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον αποκλεισμό. 

Μπορεί η πρόκριση στα Play Off του Conference League να μην ήρθε, αλλά η έναρξη του πρωταθλήματος και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μαζί με τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας δεν αφήνουν τους επιτελείς του συλλόγου να μένουν στο τι έγινε με την ομάδα από το Τελ Αβίβ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό τους για την πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα η οποία θα είναι μπροστά στον κόσμο τους, καθώς την Κυριακή (21/8) θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο παιχνίδι της Superleague 1 ο Αργεντίνος τεχνικός ενδεχομένως να έχει στη διάθεση του και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ζερβίνιο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί μέσα από την προπόνηση να είναι έτοιμος για τη σέντρα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.