Άρης: «Μαζεύει» η λίστα με τους φορ

Μάνος Χατζάκης18 Ιουλίου 2021

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι περιπτώσεις των φορ, οι οποίες απασχολούν έντονα τους ανθρώπους της ΠΑΕ Αρης. Το... άμεσο μέλλον είναι εκείνο που θα δείξει, αν οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν το θέμα του επιθετικού στην τελική του ευθεία ή δώσουν παράταση στη μεταγραφή.

Πέρασε περίπου ένας μήνας από τη μέρα, που τα αγγλικά ΜΜΕ ανέδειξαν τον Αμπουμπακάρ Καμάρα και εκ τότε ο αφρικανός φορ της Φούλαμ δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό των διοικούντων. Η υπέρβαση, χωρίς να γίνουν γνωστά τα ακριβή ποσά, επιχειρήθηκε τουλάχιστον μία φορά και δεν ήταν επιτυχής, ωστόσο εκτιμάται ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν και νέο μπάσιμο, ώστε να φέρουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή στο “Κλ. Βικελίδης”.

Το πρότζεκτ είναι πολύπλοκο, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο στις προθέσεις των παραγόντων της ομάδας είναι να δημιουργήσουν αίσθηση υπογράφοντας αθλητή αυτού του βεληνεκούς. Τα μεγάλα ντιλ όμως απαιτούν χρόνο, υπομονή και... χρήμα και στην Αλκμήνης είναι διατεθεμένοι να εφαρμόσουν το εν λόγω τρίπτυχο.

Βέβαια, ο Καμαρά έχει και... παρέα. Στη σχετική λίστα παρατηρούνται ένα-δύο ακόμη ονόματα, τα οποία φέρονται να βρίσκονται εξίσου ψηλά στις προτιμήσεις και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με τον αν οι άνθρωποι της ΠΑΕ μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες περί επικείμενης συνεργασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.