Άρης: Λίγο-πολύ, οι... ίδιοι

Μάνος Χατζάκης03 Απριλίου 2021

Ελάχιστα είναι τα περιθώρια, όσον αφορά εκπλήξεις στο πιθανό σχήμα του Άρη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν δυνατά με το... καλησπέρα και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Αρκάδες, οι οποίοι θα παίξουν χωρίς άγχος, καθώς ξέρουν ότι είναι το αουτσάιντερ.

Η επιστροφή του Κριστιάν Γκάνεα από τραυματισμό δίνει συναγωνισμό στη θέση του αριστερού μπακ. Προβάδισμα έχει μεν ο Εμάνουελ Σάκιτς, αλλά ο Ρουμάνος διεκδικεί τις πιθανότητές του να είναι ο παρτενέρ του Ντάνιελ Σούντγκρεν στα άκρα της άμυνας. Ο Ακης Μάντζιος έχει δύο επιλογές στη συγκεκριμένη θέση, καθώς θα απουσιάσει ο Ιωάννου.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις, δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Ο Μαντσίνι θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, στις πτέρυγες μαζί με τον Γκάμα, ενώ ο Μπερτόγλιο θα βρεθεί μπροστά από Σάσα και Τζέγκο. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Ροζ και Δεληζήσης, ενώ την εστία θα υπερασπιστεί -εκτός απροόπτου- ο Κουέστα.

Στην κορυφή ανοιχτή είναι η θέση για Μήτρογλου και Μάνο. Αμφότεροι, έχουν τις δικές τους πιθανότητες να ξεκινήσουν, ωστόσο ο "Μητρο-γκόλ" έχει ελαφρύ προβάδισμα. Τα πάντα θα κριθούν όμως από την τακτική την οποία επιλέξει ο Ακης Μάντζιος, όσον αφορά τον βαθμό πίεσης στην αντίπαλη εστία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.