Άρης: Κουβέντα με Σόουζα για την επιστροφή του!

Γιώργος Στράντζαλης21 Αυγούστου 2020

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Μπρούνο Γκάμα, στο τραπέζι έχει “πέσει” και το ενδεχόμενο επιστροφής ενός άλλου Πορτογάλου, του Ούγκο Σόουζα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν και παρότι το προηγούμενο διάστημα η προοπτική επιστροφής του δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, τα τελευταία 24ώρα κάτι έχει αλλάξει και όχι μόνο γίνονται δεύτερες σκέψεις, αλλά όπως φαίνεται οι συζητήσεις του Αρη με τον Ούγκο είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα και του Πορτογάλου, ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω στις οικονομικές του απαιτήσεις ώστε να φτάσει στα “θέλω” της ομάδας και να ντυθεί ξανά στα Κιτρινόμαυρα. Το θέμα δείχνει να βαδίζει προς… συμφωνία, ωστόσο οριστικά θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδες, όταν και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο δικηγόρος του παίκτη για τα διαδικαστικά ζητήματα και τη διευθέτηση ορισμένων σημαντικών λεπτομερειών που αφορούν στο νέο του συμβόλαιο.

Οι Κιτρινόμαυροι εξάλλου βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού -για συμπληρωματική λύση στο ρόστερ – και η επιλογή του Σόουζα είναι δοκιμασμένη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.