Άρης: Κλίνει στον... ηγέτη

Μάνος Χατζάκης27 Σεπτεμβρίου 2021

Ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ακης Μάντζιος πήρε όσα ήθελε και περίμενε από τις αλλαγές προσώπων απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν έχει προφανείς λόγους να προβεί σε νέα πειράματα. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει ποδοσφαιριστές με ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, γι' αυτό και σκέφτεται να διατηρήσει τον Γκάμα στο αρχικό σχήμα.

Η απουσία του Ιτούρμε δεν αγχώνει τον Μάντζιο, ο οποίος έχει αρκετές εναλλακτικές στις πτέρυγες. Ο Μαντσίνι, εκτός απροόπτου, θα διατηρηθεί στα δεξιά έχοντας στην άλλη πλευρά τον Γκάμα, ο οποίος είναι φαβορί σε σχέση με τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και στις προπονήσεις βγάζει τελείως αλλαγμένο εαυτό, με σκοπό να διεκδικήσει θέση βασικού από τον Γκάμα. Ο αρχηγός του Αρη -δεν φέρει και το περιβραχιόνιο- έχει στο παιχνίδι του ηγετικά χαρακτηριστικά, τα οποία έχει βγάλει ουκ ολίγες φορές στα χρόνια, που βρίσκεται στο “Κλ. Βικελίδης”. Φέτος, δεν έχει βρει σταθερότητα, ωστόσο από τα πόδια του μπορεί ανά πάσα στιγμή θα βγει μια κάθετη μπαλιά ή μια σέντρα κι αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τον Μάντζιο να νιώθει πιο σίγουρος με την παρουσία του στην ενδεκάδα.

Από την πλευρά του, ο Γκαρσία περιμένει την ευκαιρία, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ωστόσο βλέπει ότι δεν έχει... καπαρωμένη φανέλα, άρα θα χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις, για να “αναγκάσει” τον προπονητή του να τον δει... αλλιώς. Εξ' ου και τις τελευταίες μέρες η άνοδος στη διάθεσή του. Η αλήθεια είναι ότι ο Λατίνος μέσος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ψάχνει αγωνιστικά λεπτά, για να επανέλθει σε πλήρη ένταση, όμως μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει.

Ο Γκάμα έχει την ηγετική φυσιογνωμία και την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια να πάρει ένα ματς μόνος του ή να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του, επομένως το προβάδισμα είναι με το μέρος του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι του Περιστερίου.

Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που περιγράψαμε, τότε ο Ματέο θα περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αναλόγως και της εικόνας της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.