Άρης: Έρχεται ο Ιτούρμπε, κλείνει και στόπερ ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουλίου 2021

Η συμφωνία ανάμεσα στονΆρη και στον Χουάν Ιτούρμπε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς σε προφορικό επίπεδο οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Απομένει η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και ο Παραγουανός να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ΠΑΕ Αρης, η άφιξη του Ιτούρμπε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα “πέσουν” οι υπογραφές. Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεταγραφή που αλλάζει το επίπεδο στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, προσθέτει ποιότητα, περισσότερη ταχύτητα και σε κάθε περίπτωση είναι μια επιλογή… πολυτέλεια για τα ελληνικά δεδομένα.

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν μέσα στις επόμενες ώρες όμως και για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που αναζητά ο Αρης από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου και κυρίως από τη στιγμή που έφυγε ο Λίντσεϊ Ροζ, το κενό του οποίου δεν έχει καλυφθεί. Η ενίσχυση στα στόπερ είναι απαραίτητη για τον Αρη και προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούν στα τελευταία 24ώρα οι διοικούντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι Κιτρινόμαυροι έχουν εντοπίσει τους στόχους τους και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει η τελική επιλογή με τον κεντρικό αμυντικό που θα αποκτηθεί με την προοπτική να θωρακίσει τις θέσεις των στόπερ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.