Άρης: Καθαρά Δευτέρα στο... γήπεδο!

Metrosport Team18 Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει η Καθαρά Δευτέρα για τους παίκτες του Άρη οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψαν από το ρεπό τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην προετοιμασία τους πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το κενό διάστημα που υπάρχει προσφέρεται ώστε ο Άκης Μάντζιος με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ να δουλέψουν στα σημεία που θέλουν να βελτιώσουν οι «κιτρινόμαυροι» , ανεβάζοντας σταδιακά τους ρυθμούς με στόχο την πλήρη ετοιμότητα του ρόστερ για την επανέναρξη των πλέι οφ αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που έρχεται σε δεύτερο χρόνο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους Σαμόρα, Ρόουζ και Παναγίδη που είναι διεθνείς αλλά και τους Πάρντο και Μπένετ που είναι τραυματίες.

Το training report αναφέρει: Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδι επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων). Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.