Άρης: Καταρτίστηκε, σε μεγάλο βαθμό, το πλάνο των αποδεσμεύσεων

Γιώργος Στράντζαλης24 Μαΐου 2023

Τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν ετοιμάζεται να επικυρώσει ο Αρης με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας την 12η Ιουνίου και με την προοπτική μέχρι τότε να έχουν προστεθεί τουλάχιστον 2-3 νέοι ποδοσφαιριστές. Αυτό διαπιστώθηκε μέσα από την πολυαναμενόμενη συνάντηση που είχαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή. 

Στις προηγούμενες ημέρες ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρέθηκε στο εξωτερικό και είχε επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται σε “περίοπτη” θέση στη μεταγραφική του ατζέντα. Βασικός στόχος του ταξιδιού του ήταν οι δια ζώσης επαφές, προκειμένου να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και να προχωρήσει στο στάδιο της διαπραγμάτευσης ούτως ώστε να κλείσουν άμεσα οι πρώτες συμφωνίες.

Στη χθεσινή συνάντησή του με τον Τόλη Τερζή, ο Κροάτης αθλητικός διευθυντής ενημέρωσε τον προπονητή σχετικά με τις επαφές του και τα αποτελέσματα και παράλληλα προχώρησαν μαζί στο τελευταίο στάδιο της αξιολόγησης βάσει του εύρους των πληροφοριών που συγκέντρωσε ο Παλίκουτσα.

Είναι δεδομένο όμως εντός των επόμενων ημερών θα επικυρωθούν οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και παράλληλα αναμένεται να τρέξει το σχέδιο των αποδεσμεύσεων καθώς στις προθέσεις των Κιτρινόμαυρων είναι να προχωρήσουν σε τουλάχιστον πέντε λύσεις συμβολαίων παικτών οι οποίοι δεν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Αριθμός που δεν αποκλείεται να αυξηθεί από τα μέσα της μεταγραφικής περιόδου και μετά, αναλόγως της κινητικότητας επί των μεταγραφικών υποθέσεων.

Ουσιαστικά πρόκειται για τη δυσκολότερη αποστολή που έχει αναλάβει ο Κροάτης αθλητικός διευθυντής, κυρίως λόγω της χρονικής διάρκειας των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών αλλά και των ετήσιων απολαβών τους. Κάτι το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, λόγω των απαιτήσεων που ενδεχομένως διεκδικήσουν όσοι ποδοσφαιριστές δεν είναι στο πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.