Άρης: Ισπανία δεν είναι... μόνο η Ατλέτικο

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Βάσει προγράμματος, αύριο (3/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Αρη με την αντίστοιχη της Ατλέτικο Μαδρίτης όπου θα πέσουν στο τραπέζι συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι ανήκουν στους «Ροχιμπλάνκος» αλλά υπάρχει η προοπτική δανεισμούς τους.

Η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα κοινοποίησης αυτής της συνάντησης, γράφτηκαν... μια ντουζίνα ονομάτων τα οποία προέκυψαν περισσότερο «δια της ατόπου απαγωγής» ή μάλλον, μέσα από τη λίστα των ποδοσφαιριστών που παραχώρησε η Ατλέτικο υπό τη μορφή δανεισμού ή αυτών που αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα. Προφανώς, ο Αρης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο απόκτησης (με κάθε τρόπο) του Ροδρίγκο Ρικέλμε ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος πασέρ της Segunda Division και ήδη προσέλκυσε το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων.

Ομοίως και ο Σέρχιο Καμέγιο ο οποίος επίσης αγωνιζόμενος στη Μιραντές σημείωσε 15 γκολ και ουσιαστικά έκανε το πρώτο του επαγγελματικό «ξεπέταγμα». Μόνο που οι υποθέσεις τους δεν είναι τόσο απλές. Χθες για παράδειγμα, η Marca φιλοξένησε συνεντεύξεις και των δύο αθλητών στις οποίες αμφότεροι ζήτησαν την ευκαιρία τους στην πρώτη ομάδα. Μάλισταμ ο Ρικέλμε αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι Ισπανοί δεν εμφανίστηκαν βέβαιοι για την παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση της 10ης Ιουλίου, αλλά κατέγραψαν το έντονο ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων για να τους αποκτήσουν υπό τη μορφή δανεισμού. Για παράδειγμα, έγραψαν ότι η Σαραγόσα θέλει το πακέτο των Ρικέλμε-Καμέγιο μαζί και με τον γιο του Σιμεόνε!

Ο Χερμάν Μπούργος γνωρίζει καλά τα δεδομένα των υποθέσεων και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», οι αναζητήσεις του από την ισπανική αγορά δεν περιορίζονται στους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά κι άλλων ισπανικών ομάδων οι οποίες συνηθίζουν να «μοιράζουν» δανεικούς. Συν τοις άλλοις, ο Αργεντίνος τεχνικός είναι υπέρ δανεισμών με προοπτική δύο χρόνων καθώς εκτιμά ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσει τον κάθε ποδοσφαιριστή να μην διαχειριστεί την παρουσία του στον Αρη ως μια συνεργασία... μιας χρήσης. Και το τελευταίο έχει τη σημασία του ενόψει τόσο της συνάντησης με την αντιπροσωπεία των ανθρώπων της Ατλέτικο όσο και στις επαφές που ήδη έχει αναπτύξει με άλλους ισπανικούς συλλόγους. Το σίγουρο είναι ότι θέλει νεαρούς παίκτες, με φιλοδοξία και τη διάθεση ανταπόκρισης σ’ αυτό που θέλει να δημιουργήσει στον Αρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.